Vols millorar el teu estat de salut menjant de manera saludable?

Coneixes els aliments que beneficien el teu cos?

Coneixes els aliments que et perjudiquen?

vols sentir-te més saludable?

NUTRICIÓ INTEGRATIVA  I  PSICONEUROIMMUNOENDOCRINOLOGIA (PNIE)

Segons la OMS (Organització Mundial de la Salut) el 80% de les malalties actuals estan relacionades amb l’alimentació. Tant l’insuficiència com l’excés ens porta a la malaltia.

El que mengem influeix en el funcionament del nostre organisme, ja que a l’intestí tenim el nostre segon cervell, la mircrobiota intestinal, aquesta es relaciona directament amb el sistema immunitari, endocrí i nerviós.

Les emocions  (preocupacions, angoixa,…) el ritme de vida,  influeixen en el procés digestiu. I com digerim influeixen en l’estat d’ànim i el funcionament del nostre cos.

La Psiconeuroinmunologia és la ciència que estudia l’interacció entre el sistema immunitari, el sistema nerviós central, el sistema endocrí i els processos psíquics. Té com a objectiu donar una resposta a problemes de salut desde un punt de vista integral.

Les eines que s’utilitzen en la PNIE són molt àmplies: alimentació, nutrició ortomolecular, fitoteràpia, micro-immunologia, activitat física, osteopatia… En definitiva, mitjançant factors modificables es tracta d’aconseguir un equilibri en el nostre organisme que ens permeti prevenir, millorar o curar possibles patologies.

Indicat en al·lèrgies ambientals o alimentàries, alteracions pell, disbiosis intestinal, colon irritable, cremors d’estómac, digestions pesades, diarrees, restrenyiment, Infeccions de repetició, candidiasis, Fongs, paràsits, virus, bactèries, Diabetis i malalties cardiovasculars, dolors musculars/lesions recurrents, alteracions menstruació, insomni

“Quan algú desitja la salut, és precís preguntar-li si està disposat a suprimir les causes de la seva malaltia. Només així podrem ajudar-lo”

informa’t